Over Actief Pedicure Praktijk

Mijn naam is Jenny Jong, (medisch) pedicure en eigenaar van Actief Pedicurepraktijk. Sinds 2018 heb ik een praktijk bij mij aan huis, Hertog Albrechtstraat 244 in Grootebroek, op de grens van Bovenkarspel. Een fijne ruimte voor het uitoefenen van mijn mooie beroep.

Pedicure zijn is veel meer dan alleen maar nagels knippen en eelt verwijderen. Ik geef ook advies over schoenen en verzorging van de huid en voeten, constateer aandoeningen en zoek daar een oplossing voor. En als het nodig is, stuur ik mijn cliënten door naar huisarts of podotherapeut.

Dit alles maakt het beroep medisch pedicure heel afwisselend, waarbij de omgang met de mensen en hun voetproblemen, en het oplossingsgericht werken mij het meest aanspreken. Ook vind ik het leuk om te adviseren over verzorgingsproducten, zoals voetencrèmes voor verschillende huidtypes, en middelen tegen schimmelnagels, zoals spuitbussen voor gebruik in de schoenen. Naast de opleiding basis en medisch pedicure volg ik geregeld aanvullende lessen, cursussen en workshops omdat de technieken en de medische producten steeds vernieuwen.

Loopt u ook al een tijd op uw tenen omdat u last heeft van (pijnlijke) ongemakken aan uw voeten? Maak dan snel een afspraak voor een basis of medische voetbehandeling of een heerlijk ontspannende spa. Dit kan ook via deze website. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug.


Een kijkje in de praktijk


afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
Geef uw voeten de zorg die ze verdienen Boek een behandeling